Üdvözlünk a CS2.HU & FMP-NFS rajongói oldalon!
>> NFS.CS2.HU > Hírek > Aktuális hírek > Need for Speed – Carbon exkluzív betekintés I. rész
Ma 2020. április 6. hétfõ, Vilmos, Bíborka névnapja van.
Need for Speed – Carbon exkluzív betekintés I. rész

A játék Xbox 360, Xbox, PS3, PS2, Wii, PC, GC, GBA, NDS, PSP és mobil platformokra érkezik.

Ez év egyik siker várományosa több újdonsággal kápráztathatja el az érdeklődőket. A játék szíve a karrier mód, amelyben kivívhatjuk a tiszteletünket a város többi versenyzőjével szemben. De ezt egy a Most Wanted-nél sokkal nagyobb szabadon bejárható városban tehetjük meg. A dolgunk mindössze az, hogy állítsunk össze és legyünk a főnöke egy bandának. A későbbiekbe az általunk összeállított csapat segít abban, hogy sikeresen végigjussunk a város környékein.

Mindezen felülül az EA vancouveri műhelyében, próbálnak a fejlesztők számos érdekes külső fejlesztéseket alkalmazni, amit az előző verziókban már láthattunk – hátha még az Undeground 2-ben tapasztalhatott kültuningolási lehetőségeinket is túlszárnyalhatjuk majd.

Need for Speed Carbon || FMP-NFS
Készülődés a rajthoz.

A játék történetével kapcsolatban annyi, hogy még nagy ködfelő borítja és csak némi információ szivárgott ki. A játékbeli karakterünk egy elfogadott versenyző, aki anno belekeveredet a Most Wanted feketelistás világába, és most visszatér a játék városába, hogy kijavítsa az elkövetett hibáit.

Ami biztos, hogy a jelenetek közti moziszerű hatások fognak végig vezetn i– mint a Most Wanted-ban. Azonban ez más lesz, mint az előd átvezető filmjei.

Mi azonban reménykedünk abban, hogy megkaphatjuk a legjobb történetet, annak ellenére, hogy hogyan is kezdődik a Carbon. Ha valami is változik e téren, akkor erről beszámolunk nektek

Igaz, hogy a Need for Speed - Carbon játékmenete megmaradt a nyitott világ koncepciójánál, de még mindig sikerül valamit figyelemre méltóan újítani. Az alapélmény, amit a játékos számára nyújtani tud, hogy átutazik a város különfélébb érdekességein, és ez által találja meg a versenyzési lehetőségeket, és kivívja a tiszteletet magának.

Amint legyőztük a kihívóinkat, akkor megkapjuk az ő általuk birtokolt területet. És ekkor felelnünk kell, hogy fejlődjön, híresebb legyen, és persze meg is kell védenünk. Erre az előzőekben összeállított bandánk is segítségünkre lesz – ez egy újfajta játékélményt vezet be, és minden bandatag az egyedi képességeit felhasználva lehetőségünk nyílik a győzelemre.

Már hallottuk, hogy lehet különböző egyedi képességekkel bíró segítőket bevonni a versenybe és ez által kiharcolni a győzelmünket. Feltehetjük a kérdést, hogy pontosan milyen segítőket. Nos vannak a Védők (Blocker), a Felderítők (Scout) és a Tervezők (Drafter).

Need for Speed Carbon - Csapatverseny || FMP-NFS
Az NFS-C játékban lehetőségünk nyílik a csapatversenyre, és a támogatásukra a verseny alatt.

Példa érdekében: A "Védők" beállnak egy autó elé és megakadályozzák, hogy az előzésbe is kezdjen. A "Felderítők" előttünk mennek és felmérik a levágási, rövidítési alkalmakat. Ezeket rádión és a térkép segítségével közlik velünk. A "Tervezők" elénk állnak és szélárnyékot biztosítanak a számunkra, hogy hatékonyabbak legyünk és ez által egy-egy előzést sikeresen tudjunk elindítani. Ha azt úgy szeretnénk, akkor ők is megnyerhetik a versenyeket.

Amennyiben bekövetkezne a legrosszabb, hogy kiesnénk ill. kicsúsznánk a pályáról, akkor ők a segítségünkre jönnek, elterelik a zsaruk figyelmét, és ha még össze is tört volna a járgányunk, akkor segítenek összerakni.

Több forrás szerint a Carbon-ban talán sokak bánatára már a nem lesz akkora szerepük a rendőröknek, mint a Most Wanted-ban.

Az NFS legújabb tagjának a legizgalmasabb része kétségtelenül az ún. Canyon Duel (Kanyon Párbaj), ahol egy hegyi úton kell versenyeznünk. A játéknak ez egy izgalmas pontgyűjtő versenymódja lesz. Két szakasza van:

Az első versenyen minél közelebb kerülünk az ellenfelünkhöz, annál több pontot szerzünk. A másodikon ennek a szöges ellentettje, hogy nekünk kell minél messzibbre jutnunk az ellenfelünktől.

Bizony van egy másik módszere a győzelemnek, méghozzá az, ha az üldöző autó az üldözött elé bír kerülni – és ezt a megszerzett előnyét 10 másodpercig tudja tartani. Vigyázni kell a szalagkorláttal, mert átszakadhat, és ha ez megtörténik, akkor szörnyű kudarccal zárhatjuk a versenyt.

FMP - Letöltésgomb
Az Canyon versenymód megtekinthető mozgókép formájában is a következő link segítségével: http://nfs.cs2.hu/download910 - (1:47min ~ 19MB)

A következő részben beszámolunk az újra visszatért Drift (Faralás) módról, a kültuningolásról, a különböző platformokról, a hangzásvilágról, megjelenési dátumáról és egyéb érdekességekről…

Írta és szerkesztette: Földesi Mihály / Forrás: Gamespot

 MaXeline.com:
Internetes megoldások
 FLASH POINT ONLINE
PADI Magyarország:
Merülésvezető.hu

PARTNER PROGRAM!

Támogasd portálunkat, helyezd el oldaladon a bannerünket, és a te oldaladat is felvesszük a partnerek közé:
Véletlen kép a galériából:
Nagyobb kép megnézés, eddig 1 kommentálás:
DLAN5_Lecsek_1
DLAN5_Lecsek_1
1 hozzászólás


Véletlen kép a galériából:
Nagyobb kép megnézés, eddig 1 kommentálás:
DLAN5_Lecsek_1
DLAN5_Lecsek_1
1 hozzászólás


Véletlen kép a galériából:
Nagyobb kép megnézés, eddig 1 kommentálás:
DLAN5_Lecsek_1
DLAN5_Lecsek_1
1 hozzászólás


Véletlen kép a galériából:
Nagyobb kép megnézés, eddig 1 kommentálás:
DLAN5_Lecsek_1
DLAN5_Lecsek_1
1 hozzászólás


Véletlen kép a galériából:
Nagyobb kép megnézés, eddig 1 kommentálás:
DLAN5_Lecsek_1
DLAN5_Lecsek_1
1 hozzászólás

 
 
 
  MXCP portálmotor, fórum,
üzemeltetés: MaXeline.com
Design: FMP& MaXeline
Jelentkezés a portál csapatába || Honlap térkép
A portál a CS2.HU és az FMP közös project-je. © Copyright 2002-2006. Minden jog fenntartva!
Az oldal használata a feltételek elfogadását jelenti